Fleksible smartphone kommer i næste uge

Samsung kunne i går bekræfte en buet smartphone, som siges at komme i næste uge, mens LG vil lancere en lignende smartphone senere i oktober
buet samsung smartphone
Samsungs buede smartphone prototype - foto: Redmondpie

Fleksible smartphones kan snart blive en realitet. Samsung og LG er de første virksomheder til at tage det næste skridt når det kommer til smartphone innovation. Begge virksomheder er i øjeblikket i et kapløb om at blive den første it-selskab til at lancere en fleksible smartphone på markedet.

Ved et møde, som blev afholdt i går med journalister, afslørede Samsung Electronics administrerende direktør, at virksomheden har planer om at lancere en ny smartphone i næste uge. Rygterne hævder at det er en buet Galaxy Note 3, som muligvis vil blive kaldt Galaxy Note 3 Active.

Også LG er på vej med sin første buede smartphone, som siges at blive kaldt Z eller Z1 - Hvad Sony mon siger til det? LGs smartphone siges at blive lanceret i slutningen af oktober måned og dette har LG også bekræftet.

Det ser ikke ud til at Samsung eller LG vil præsentere en fleksible smartphone, men nærmere sagt lancere en buet smartphone. Skærmen på Samsungs og LGs smartphones siges at være ubrydelig, som vil skabe en langt mere holdbar enhed.

kilde: Unwiredview

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Smartphone