iPhone 5C kan købes hos Metro Danmark

iPhone 5C er endnu ikke blevet lanceret i Danmark, men hos Metro Danmark kan man købe den
iphone 5c
iPhone 5C - foto: Apple

Kan du ikke vente på iPhone 5Cs officielle lanceringsdato, så kan du købe den på Metro Danmarks hjemmesiden. Apple har endnu ikke afsløret lanceringsdatoen på den farverige iPhone, men hos Metro Danmark kan den købes.

På forsiden af Metros hjemmeside, kan du vælge mellem fem forskellige iPhone 5C'er og købe den online for 4.999 kroner. På hjemmesiden står der at varen er på lager og at den sendes inden for 1-3 dage.

Sidste uge blev iPhone 5S og iPhone 5C lanceret i lande som USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan og Kina. Hvornår de to iPhones kommer til Danmark, er endnu ikke blevet introduceret. Ved afsløringen af iPhone 5S og iPhone 5C tilføjede Apple, at man håbede på at have nye iPhones klar til 100 lande, herunder Danmark, i december måneden.

Er du interesseret i at købe iPhone 5C, så kan du besøge Metro Danmark hjemmeside her: Metro.dk. Foretrækker du en iPhone 5S, så kan du besøge hjemmesiden, salgsbutikken.dk, hvor iPhone 5S kan købes for 6.474 kroner.