Du kan ikke nedgradere fra iOS 7 til iOS 6

Flere og flere iPhone - og iPad brugere kan ikke lide Apple nye iOS design. Brugerne vil hellere have iOS 6, da den er nemmere at navigere med
ios 7
iOS 7 - foto: Apple

Kan du ikke lide iOS 7 og ønsker du måske at nedgradere til iOS 6? Så har vi dårlige nyheder til dig. Du kan desværre ikke længere nedgradere til den foregående iOS udgave.

Knap er der gået en uge, siden Apple lancerede deres nyeste iOS udgave, er brugerne begyndt at klage over det nye system. "Det er langsomt. Det er anderledes." Sådan lyder det fra flere iPhone og iPad brugere, efter at have hentet Apples farverige styresystem iOS 7.

Mens vi, fra Smartbite, synes godt om Apples nye iOS udgave, så har vi oplevet nogle små fejl. Skal man fx ændre på baggrunden på sin iPad, så går der et par sekunder, før iPad'en registrerer, at man har valgt et nyt billede. På iOS 6 tog det mindre end to sekunder at skifte baggrunden, mens man på iOS 7 desværre skal vente lidt længere.

Overvejer du at nedgradere til iOS 6, så kan vi sige at det er umuligt, da Apple og iTunes ikke vil give dig tilladelse til at foretage denne behandling.

Hvad synes du om den nye iOS 7?