Samsung introducerer to Galaxy S4 guld udgaver

Samsung har via deres Twitter side bekræftet, at virksomheden vil lancere to nye Galaxy S4 enheder. Enhederne siges at få en special farve. Guld!
galaxy s4 guld
Galaxy S4 i guld - foto: Samsung

Ligesom Apple, så vil Samsung også gerne lancere en guld udgave af deres flagskib smartphone. Kun få uger efter at Apple har præsenteret en guldfarvet version af iPhone 5S, har Samsung bestemt sig at udrulle en guld udgave af Galaxy S4.

Apple og Samsung er kendt for at "låne" design- og software idéer fra hinanden. Begge virksomheder slås om den høje ende af smartphone markedet. Mens Apples iPhone 5S siges at blive lanceret snart i hele verden, beskæftiger Samsung sig i at lancerer Galaxy S4 i guld udgave i dele af Mellemøsten. Galaxy S4 guld udgave vil med stor sandsynlighed udkomme til byer, som Dubai eller Abu Dhabi, hvor penge ikke er et problem.

Hvornår den officielle lanceringsdato til Galaxy S4 guld udgave vil være, har vi endnu ikke fået bekræftet. Vi regner ikke med at Galaxy S4 i guld udgave vil komme til Danmark.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Samsung