Den første buede smartphone kommer i oktober

Den sydkoreanske it-gigant, Samsung, har bekræftet rygterne om en smartphone med en fleksible skærm. Smartphonen siges at komme næste måned
samsung youm
Samsungs Youm teknologi - foto: Samsung

For et par dage siden gik der rygter om, at Samsung angivelig skulle arbejde på en ny udgave af Galaxy Note 3. Den nye Galaxy Note 3 siges at komme med en fleksible skærm, som muligvis vil blive præsenteret i oktober.

Samsungs Mobil chef for strategisk markedsføring, D.J. Lee, kunne bekræfte, at virksomheden har planer om at lancere den første buede smartphone i oktober måned. Samsung ejer allerede teknologien, som de kalder Youm, som altså er fleksibel og bøjelig. Hvad der stadigt er lidt uklart er, om Samsungs kommende smartphone vil være fleksibel eller bare får en buet skærm, som vi kender fra Samsungs nuværende OLED-TV.

Muligheden for en smartphone med en fleksible skærm, kunne være en enhed man kunne tage ud af lommen og folde ud, så det bliver til en tablet. En buet skærm kan betyde en stiv skærm, der blot krummer ud, så man få en 3D lignende oplevelse. Vi glæder os utrolig meget til Samsungs begivenhed, som siges at blive afholdt i oktober. Se videoen af Samsungs futuristiske teknologi, Youm, som de præsenterede tilbage i januar måned 2013.

Samsung har allerede introduceret en buet OLED-TV, som vil komme til de danske butikker i næste måned til en pris på omkring 60.000 kroner.

kilde: TheNextWeb