Siri på iOS 7 er ikke længere en betaversion

Apple har tilsyneladende besluttet sig at tage Siri ud af betaversionen og endelig sende den fulde version ud til iOS 7
siri dansk
Siri - foto: Smartbite.dk

Tilbage i 2011 lancerede Apple iPhone 4S og deres digitale assistent Siri, som kunne besvare spørgsmål og hjælp en med at finde forskellige oplysninger. Der er nu gået to år siden Apple lancerede Siri, som undervejs har fået nogle enkelte opdates. Derudover var Siri i 2011 lanceret i tre sprog: engelsk, tysk og fransk. Det spændende ved lanceringen af Siri var, at Apple ikke fortalte brugerne, at deres digitale assistent kun var en betaversion.

I begyndelsen af 2012 fik Siri ny funktioner. Heriblandt kunne brugerne vælge det japanske sprog, mens Apple i slutningen af 2012 tilføjede en række nye sprog og services til Siri på iOS 6. Med iOS 7 har Siri fået et nyt design, en ny brugeroplevelse, nye funktioner og helt nye stemmer. Siri på iOS 7 siges at være den fulde version af Siri og ikke beta, som den altså har været indtil nu. Selv på Apples hjemmeside, kunne brugerne se at Siri var en betaversion, som du kan se et billede af nedenfor.


foto: 9to5mac

iOS 7 lanceres den 18. september, som du altså kan hente gratis.

Synes du det er i orden at Apple ved deres lancering af Siri tilbage i 2011 ikke fortalte brugerne, at Siri kun var en betaversion?

kilde: 9to5mac