I dag præsenteres iPhone 5S og iPhone 5C

Apple præsenterer i dag den næste generation af iPhone, nemlig iPhone 5S, samt en lavpris-model, iPhone 5C, som siges at komme i flere forskellige farver
iphone 5 ios 7
iPhone 5 med iOS 7 - foto: Apple

Hvad vil den næste generation af iPhone indeholde? Vil den være billigere? Måske bliver den lanceret i en guld-udgave? Eller måske får den en fingeraftryksscanner? Svarene til vores spørgsmål vil endelig blive afsløret ved Apples iPhone event, som vil blive afholdt i aften kl. 19. dansk tid. Apple rygtes at præsentere to nye smartphones, nemlig iPhone 5S og iPhone 5C.

Hvad er det næste trin for iPhone? Tja, de fleste lækager og rygter har kunne afsløre nogle få detaljer om den kommende iPhone, som blandt andet siges at komme i flere forskellige farver, have fingeraftryksscanner og have et slankere design. iPhone 5S vil ifølge rygterne og lækkede billeder komme med et forbedret kamera på 13-megapixel, samt dobbelt LED-blitz. iPhone 5S vil angivelig være 31 procent hurtigere end iPhone 5.


iPhone 5S i guldudgave - foto: 9to5mac

Lavpris-modellen, iPhone 5C, siges at have samme megapixel og bruge samme A6-chip, som er til at finde på den nuværende iPhone 5. iPhone 5C vil komme i fem forskellige farver, nemlig rød, gul, grøn, blå og hvid. Smartphonen rygtes også at komme i sort, men dette er ikke blevet lækket på nogle af billederne. Prisen på iPhone 5C siges at begynde fra 300 dollar, som svarer til 1695 kroner uden moms.

Hvad iPhone 5S og 5C vil indeholde må vi vente til i aften. Apples begivenhed bliver desværre ikke vist live på nettet, men ligeså snart Apple har præsenteret deres nye smartphones, vil vi informere dette på siden.

I videoen nedenfor kan du se hvordan den nuværende iPhone 5 sammenlignes med iPhone 5S og iPhone 5C.

Glæder du dig til Apples iPhone event?