iPad 5 er mindre, tyndere og lettere

En ny video viser Apples kommende tablet, iPad 5, som ifølge videoen er mindre, tyndere og lettere end forgængeren iPad 4. I videoen nedenfor sammenlignes iPad 4 og iPad 5, og her kan man tydelig se at man har ændret på designet på den kommende tablet
ipad 5 læk
iPad 4 og iPad 5 - foto: YouTube

Designet på iPad 5 er netop blevet afsløret i en ny video, som efter sigende skulle være mindre end iPad 4, men stadig have den aktuelle 9.7 tommer skærm. iPad 5 ser ud til at få samme design, som vi kender fra iPad mini, med meget afrundende kanter og hjørner, samt adskilt lydknapper. Den største ændring synes at være bredden på iPad 5, som måler 17 cm, i forhold til 18.5 cm som måles på iPad 4.

iPad 5 synes også at være lidt tyndere end forgængeren iPad 4, som har en tykkelse på 9.4 mm. Hvor tynd iPad 5 helt præcist bliver vides ikke endnu, da selve glasset på iPad 5 ikke vises i videoen. Under alle omstændigheder ser det ud til, at den næste generation iPad vil få et slankere design og være lidt mindre end den nuværende iPad 4. Se videoen for at se en sammenligning af iPad 4 og den kommende iPad 5.

Hvad synes du om iPad 5?

kilde: YouTube via Cnet