Samsung præsenterer Galaxy Note 3 og Galaxy Gear

Samsung har her til aften kunnet præsentere tre nye produkter. Galaxy Note 3, Galaxy Gear og Galaxy Note 10.1. Se specifikationerne til de nye produkter længere ned
galaxy note 3 galaxy gear
Galaxy Note 3 og Galaxy Gear - foto: Samsung

IFA messen i Berlin har bragt masser af nye og spændende produkter. Sony kunne i dag præsentere en række nye produkter. Blandt produkterne var Sonys nyeste flagskib smartphone til at finde, nemlig Xperia Z1, som du kan læse meget mere om, i det nedenstående link.

Læs også: Sony introducerer Xperia Z1

Udover Sonys nye produkter, kunne Samsung også tilføje en række nye og spændende enheder til deres Galaxy-serie. Tre nye Galaxy produkter blev nemlig her til aften præsenteret, Galaxy Gear, Galaxy Note 3 og Galaxy Note 10.1.

Det mest innovative produkt er Samsung nye armbåndsur, som tilbyder at ringe, sende sms'er, surfe på nettet, optage video og tage billeder. Galaxy Gear, som armbåndsuret hedder, omfatter en 1.63 tommer Super AMOLED skærm, 4GB indbygget hukommelse, 512MB RAM, Bluetooth og 1.9-megapixel kamera. Se dens fulde specifikation længere ned.

Efterfølgeren til Galaxy Note 2 blev i aftes også præsenteret. Galaxy Note 3 tilbyder en række nye funktioner og muligheder, som fx at dele skærmen, så du kan arbejde dobbelt så hurtig. Ved præsentationen viste Samsung en ny funktion de kaldte "Air Command". Med S Pen og Air Command-funktionen er der ingen grund til at skifte mellem skærmbilleder, huske kommandoer eller slå forskellige menuer til og fra. Air Command-funktionen giver adgang til de centrale funktioner, såsom Action Memo der giver brugerne mulighed for at skrive en note direkte på skærmen og automatisk konvertere den håndskrevne note til formateret tekst. Action Memo kan straks påbegynde et opkald, tilføje kontakter, finde adresser på et kort, søge på internettet, oprette to-do-lister og meget andet. Se den fulde specifikation til Galaxy Note 3 længere ned.


Samsung Galaxy Note 10.1, 2014 udgaven - foto: Samsung

Også en ny Galaxy Note 10.1 blev i dag præsenteret. Galaxy Note 10.1, 2014 udgaven, omfatter en 1.9GHz octa-core processor, 3GB RAM, 8-megapixel kamera på bagsiden, 2-megapixel frontkamera og kommer i tre udgaver, 16GB, 32GB og 64GB hukommelse. Tabletten siges at komme i to forskellige farver, nemlig sort og hvid. Prisen er endnu ikke blevet afsløret, mens lanceringsdatoen siges at være den 25. september.

Samsung Galaxy Gear specifikationer:

 • Skærm: 1.63 tommer Super AMOLED
 • Processor: 800Mhz
 • Hukommelse: 4GB
 • RAM: 512MB
 • Kamera: 1.9-megapixel HD 720p BSI Sensor og auto focus
 • Understøtter: Bluetooth 4.0 + BLE
 • Dimensioner: 36.8 x 56.6 x 11.1 mm
 • Vægt: 73.8 gram
 • Farver: Sort, grå, orange, guld, grøn og vanilje brun
 • Batteri: Li-ion 315mAh
 • Lanceringsdato: 25. september
 • Pris: 300 euro (2237 kroner uden moms) 

Samsung Galaxy Note 3 specifikationer:

 • Skærm: 5.7 tommer Full HD Super AMOLED
 • Processor: 2.3GHz quad-core
 • Hukommelse: 32GB og 64GB
 • RAM: 3GB
 • Kamera: 13-megapixel
 • Front-kamera: 2-megapixel
 • Understøtter: Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.0 og GPS
 • Dimensioner: 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
 • Vægt: 168 gram
 • Batteri: Li-ion 3.200 mAh
 • Farver: sort, hvid og lyserød
 • Styresystem: Android 4.3 Jelly Bean
 • Lanceringsdato: 25. september
 • Pris: 750 euro (5593 kroner uden moms)

Hvad synes du om Samsungs nye produkter? Nogle af disse produkter du måske overvejer at købe? Del gerne din mening i kommentarboksen nedenfor.