Samsung overvejer nyt materiale til sine enheder

Ifølge den sydkoreanske hjemmeside, ET News, overvejer Samsung at bruge aluminium og magnesium på Galaxy S5 og ikke længere benytte plastik, som er til at finde på den nuværende Galaxy S4
galaxy s3 cover
Samsung Galaxy S3 - foto: Smartbite.dk

Den sydkoreanske It-gigant, Samsung, vil ifølge ET News ikke længere benytte polykarbonat til deres enheder, men i stedet bruge aluminium og magnesium. Hvis kilden taler sandt, så vil Galaxy S5 være den første enhed til at bruge en metallisk bagside. Det vil dog ikke være den eneste enhed til at modtage dette materiale.

Ifølge ET News overvejer Samsung nemlig at gå helt væk fra plastik og fremover kun bruge aluminium og magnesium. Det er usandsynligt at Galaxy Note 3 vil få en metallisk bagside, da enheden vil blive præsenteret om få dage.

Både Apples iPhone 5 og HTCs One anvender metalliske rygge, som nogen mener føles mere elegant. Apple forventes dog at præsentere lavpris-modellen iPhone 5C, som siges at komme med en plastik bagside.

Samsung har endnu ikke bekræftet rapporten. Galaxy S5 vil med stor sandsynlighed blive afsløret i marts eller april måned næste år.

kilde: ET News via T3

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Samsung