Bagsiden på iPhone 5S vises i ny video

YouTube-brugeren, DetroitBORG, har oploadet en ny video der viser og sammenligner bagsiden på iPhone 5S med den fra iPhone 5C og iPhone 5
iphone 5s kamera
iPhone 5S og iPhone 5 - foto: YouTube/ DetroitBORG

Efterhånden som vi kommer tættere på den 10. september, den dag hvor Apple forventes at afsløre iPhone 5S og 5C, vil vi med stor sandsynlighed se flere videoer som den nedenfor. I videoen forneden viser YouTube-brugeren, DetroitBORG, bagsiden på iPhone 5S og sammenligner den med lavpris-modellen, iPhone 5C.

I videoen vises også delene, som vil indgå på iPhone 5S, såsom simkort bakken, lydstyrke- og lydløs knappen. Det er også ekstremt nemt at genkende iPhone 5S og den nuværende iPhone 5, selvom de har et identisk design. På bagsiden af iPhone 5S, tæt på kameraet, sidder der en dobbelt LED blitz, sammenlignet med iPhone 5, som kun har en LED blitz, som du også kan se på det øverste billede.

I videoen nedenfor kan du en sammenligning mellem iPhone 5, 5S og 5C. Vi vil også gerne høre din mening om den kommende iPhone 5S og iPhone 5C? Hvad synes du om den og er det noget du overvejer at købe?

kilde: DetroitBORG