Samsung forbereder en 12 tommer tablet

Ifølge en ny rapport fra 'The Korea Economic Daily', arbejder Samsung angivelig på en 12 tommer tablet
galaxy tab 10 1
Samsung Galaxy Tab 10.1 - foto: Samsung

Samsung kan være klar til at introducere sin største tablet nogensinde, hvis rapporten altså taler sandt. Ifølge kilden er den sydkoreanske mobilproducent i gang med at udvikle en 12 tommer tablet, mens Samsungs hidtil største tablet i øjeblikket målet 11.6 tommer.

Mens andre virksomheder, som Apple og Google/Asus, går den anden vej og lancerer mindre tablets med skærmstørrelser på 7 tommer, prøver Samsung noget nyt. Samsung har aldrig været bange for at skubbe grænserne og tilbyde noget nyt, i modsætning til Apple, som tit er blevet beskrevet som en virksomhed, der ikke tør lave store ændringer. Dette har Apple dog vist at de godt kan, ved at præsentere et nyt design til deres iOS og også lanceret forskellige iPhone og iPad størrelser.

The Korea Economic Daily skriver at tabletten vil have samme pixel opløsning, som den fra Googles Nexus 10, som produceres af Samsung. Tidligere kilder har også rapporteret om at Apple også skulle arbejde på en større iPad, men med en skærmstørrelse på hele 13 tommer.

Hvad er din mening om store tablets?

kilde: The Korea Economic Daily