Hjemmeknappen på iPhone 5S har fingeraftryksscanner

Ifølge en kilde, vil Apple integrere en fingeraftryksscanner på iPhone 5S, så brugerne kan have hurtigere adgang til smartphone
finger print ios
Fingeraftryksscanner på iPhone 5S? - foto: arstechnica

Apples kommende smartphones, iPhone 5S og iPhone 5C, har været i centrum for hundredvis af rygter i de sidste adskillige uger. Vi har set lækager, hørt om en mulig guldudgave af iPhone 5S og meget mere. Nu er der dukket et nyt rygte, der foreslår at hjemmeknappen på iPhone 5S vil have en fingeraftryksscanner.

Ifølge kilden, 9to5Mac, vil iPhone 5S være identisk med iPhone 5, bortset fra at den vil omfatte en dual LED-blitz og have fingeraftryksscanner. Den nye funktion vil tilsyneladende bruges til at låse smartphonen op, i stedet for at man skal indtaste pinkoden.

Om rygterne er sande kan vi endnu ikke fortælle. Den 10. september vil Apple løfte sløret for deres næste iPhone model og introducere de enkelte funktioner og forhåbentlig vil der også være en fingeraftryksscanner.

Om Apple også vil integrere fingeraftryksscanneren på iPad 5 og iPad mini 2, er ikke nævnt af kilden. En iPad begivenhed rygtes at falde på plads senere på året.

Hvad synes du om en fingeraftryksscanner på hjemmeknappen?

kilde: 9to5mac