3 gode råd: Beskyt din Android enhed

Læs tre gode råd til hvordan du kan beskytte din Android smartphone eller tablet
beskyt din android
Beskyt din Android enhed - foto: Axeetech

Skal du ud og rejse, downloade apps eller noget helt tredje, så er det meget vigtig at du har styr på sikkerheden når det kommer til din Android enhed. Vi har samlet og delt et par tips og værktøjer, som du nemt kan sætte op, hvis du er på en Android smartphone eller tablet.

1. Lås enhedens skærm
Uanset om du er på en telefon eller en tablet, er det nemt at oprette en skærmlås. Denne tip kan bruges, hvis du er bekymret for at en person ruller gennem dine ting. Du kan låse din enhed med en adgangskode, pinkode eller mønster ved at gå til Indstillinger > Personlig > Låseskærm > Skærmlås.

2. Beskyt din enhed mod mistænkelige apps
Google scanner alle applikationerne automatisk før de bliver oploadet i Google Play. Viser det sig at appen er skadelig for Android enhederne, vil Google blokere eller fjerne dem. Men hvis du vil være helt sikker på at din Android enhed er beskyttet, kan du downloade en antivirusprogram. Du kan gratis hente en antivirusprogram i Google Play og beskytte din enhed mod skadelige filer. En god antivirusprogram vil være AVG Antivirus FREE, som scanner og beskytter din enhed fra skadelige filer.

3. Find din Android enhed
Har du nogensinde mistet din telefon eller efterladt den i en restaurant? Så kan du, senere på måneden, hente en ny tjeneste fra Google, som kaldes Android Device Manager, som hurtig kan ringe din telefon op ved maksimal lydstyrke, så du nemt og hurtig kan finde din Android enhed. Du kan også finde den på et kort, ved hjælp af det nye program. Er din Android enhed blevet stjålet kan du hurtigt og sikkert slette alla dine data fra din enhed, så dine filer ikke ender i de forkerte hænder.

Android Device Manager vil, som sagt, være tilgængelig senere på måneden til alle Android-brugere.

Hvad synes du om vores tre gode råd til hvordan du kan beskytte din Android smartphone eller tablet?