Foxconn forbereder produktion af iPhone 5S

Ifølge flere kilder er Apples partner fra Taiwan, Foxconn, i gang med at forbereder sig på at fremstille den nye iPhone 5S
foxconn
foto: NYtimes

Den taiwanske fremstillingsvirksomhed, Foxconn, er i gang med at ansætte 90.000 nye medarbejdere på deres fabrik. Årsagen til dette skal angivelig være forberedelsen af fremstillingen til den kommende Apple smartphone, nemlig iPhone 5S.

Den taiwanske firma har tit fremstillet kendte produkter, som Apples iPad og iPhone, PlayStation 3, Wii, Xbox 360 og Amazon Kindle. Deres hovedsæde, som ligger i hovedstaden af Taiwan, Taipei, er i dag verdens største fabrikant af elektroniske komponenter.

iPhone 5S menes at fastholde designet af den nuværende iPhone 5, men vil med stor sandsynlighed havde opgraderet interne komponenter, som hurtigere processor og bedre kamera. Der siges at iPhone 5S vil blive udgivet i slutningen af september måned 2013.

Ifølge kilden, vil Apples billige iPhone model være klar til en tidlig september lancering og at Apple måske vil vælge to forskellige lanceringsdatoer til deres nye enheder for at adskille dem.

kilde: BGR