Galaxy S4 eksploderer og brænder lejlighed ned

En beboer i Hong Kong fik sig en chokerende oplevelse, da hans Samsung Galaxy S4 lige pludselig eksploderede og gik i brænd
galaxy s4 brand
Galaxy S4 eksploderer og brænder lejlighed ned - foto: Xianguo

En lejlighed i Hong Kong er brændt ned efter en Samsung Galaxy smartphone lige pludselig eksploderede og gik i brænd. Smartphonen siges at være Samsungs flagskib smartphone, Galaxy S4, som altså eksploderede og brændte ejerens lejlighed ned, men heldigvis for ejeren slap han uskadt.


Ejeren slap uskadt fra branden - foto: Xianguo

Det er ikke første gang en Samsung Galaxy smartphone eksploderer. For et par dage siden fik en 18-årige pige voldsomme brandsår efter at hendes Samsung Galaxy S3 var eksploderet i hendes bukselomme.

Samsung er nu i gang med at undersøge sagen og foretager et par kemiske analyser af ruinerne i lejligheden for at se om smartphonen er et original produkt fra Samsung eller blot en falsk kopi.

En af vore medarbejder fra Smartbite.dk kunne fortælle os, at han også havde et lille problem med sin Galaxy S3 for et år siden. Blot to uger efter han havde købt smartphonen, begyndte den at lugte af brænd ved hver opladning. Smartphonen var købt i en dansk telebutik, som han så fik returneret og derefter overrakt en ny Galaxy S3.

Har du haft eller oplevet problemer med din smartphone?

kilde: Gizmodo