Nokia introducerer ny billig Lumia smartphone

Den finske mobilproducent, Nokia, er allerede klar med en ny smartphone. Den nye Nokia Lumia 625 er billig men omfatter en stor skærm
nokia lumia 625
Nokia Lumia 625 - foto: Nokia

Nokia kunne i dag præsentere en ny og billig Lumia smartphone. Lumia 625, som den bliver kaldt, omfatter en 4.7 tommer display med en opløsning på 800x400 pixels og 201 pixel per inch. Smartphonen kommer med 1.2GHz Dual-Core processor, 512MB RAM, 8GB intern hukommelse med plads til microSD op til 64GB, understøtter 4G LTE og kører Microsofts Windows 8.

Lumia 625 omfatter en 5 megapixel kamera med autofukos og LED fotolys, samt optager i full HD-video 1080p. Selvom smartphonen ikke er udstyret med den bedste hardware, så er smartphonen billig og fedt at have. Skærmen er super følsom og kan bruges med handsker eller negle.

Nokias nye smartphone vil komme på markedet i tredje kvartal 2013 til en pris på omkring 2.000 kroner. Den fås i fire forskellige farver, grøn, gul, orange og sort.

Hvad synes du om Nokias nye smartphone?