Sony lancerer nyt smart ur - SmartWatch 2

Sony kunne i denne uge introducere deres anden generation af selskabets smarte armbåndsure, nemlig SmartWatch 2
sony smartwatch 2
Sony SmartWatch 2 - foto: Sony

Sony har lanceret et nyt smart armbåndsur, som er selskabets anden generation af smarte armbåndsure. Uret er en opdateret version af den første smarte armbåndsur, som Sony lancerede tilbage i januar 2012. Enheden, som har fået navnet SmartWatch 2, kører Googles styresystem Android og er vandafvisende, mens den batterilevetid kan holde op til fire dage.

SmartWatch 2 tilbyder en 1.6 tommer 220x176 display, som du desværre ikke kommer til at se film på, men som giver dig adgang til forskellige og enkelte apps, som kompas, timer, stopur, telefonfjernbetjening, ur, kalender, musik, sende sms'er og e-mails, samt tilbyder adgang til Facebook, Twitter og meget mere. Du kan også tilslutte uret med en Android-telefon via NFC teknologien.

SmartWatch 2 har endnu ikke fået en officiel pris, mens selskabet har afsløret, at den vil lande i butikkerne verden over i september måned 2013.

Hvad synes du om Sonys nye armbåndsur?