Huawei chef: Galaxy S4 er en halvdårlig smartphone

Ifølge Huaweis chef, har Galaxy S4 stor succes pga. Samsungs enorme investering i markedsføring og branding
richard yu
Huawei chef, Richard Yu - foto: Engadget

I sidste uge annoncerede den kinesiske mobilproducent, Huawei, verdens tyndeste smartphone, Ascend A6. Ved lanceringen af deres smartphone, forklarede Huaweis chef, Richard Yu, at selskabet ønsker at fokusere på kvalitet og innovation, samtidig producere bedre smartphones end Apple og Samsung og sælge dem billigere end konkurrenterne.

Yu roste sin nye smartphone, Ascend A6, ved at kalde den verdens bedste, smukkeste og tyndeste smartphone, mens Galaxy S4, efter hans mening, er for tyk. Ifølge Richard Yu, har Galaxy S4 stor succes pga. Samsungs enorme investering i markedsføring og branding.

- Samsung har et stort budget - hvis du investerer i markedsføring og branding, så vil folk altid købe produktet, uanset hvor godt det er. Samsung Galaxy S4 er en halvdårlig smartphone, sagde Yu til pressen.

Richard Yu havde også noget at sige om Nokia og Apple.

- Den bedste smartphone i fortiden var fra Nokia, derefter fra Apple, og derefter fra Samsung. Og hvem er nummer et? Industrien er så dynamisk - uanset hvor succesfuld du er. Hvis du i øjeblikket er nummer et, betyder det ikke, at du også vil være det i morgen.

- Vi respekterer, at Apple har domineret i mange år med iPhone, men vi ønsker at gå højere end dem, afsluttede Huaweis chef, Richard Yu.

Huaweis nyeste smartphone, Ascend A6, har allerede vist hvad selskabet har for et potentiale. Selskabet har allerede overhalet mobilproducenter, som Sony og HTC, og overtaget tredje pladsen for mest solgte smartphones i verden.

Hvad synes du om Huawei og deres produkter? Har du allerede haft glæde af deres smartphones eller overvejer du at købe en? Vi vil gerne høre din mening i kommentarboksen nedenfor.

kilde: PhoneArena