Video afslører iPhone 5.7 prototype i 3D

Hjemmesiden T3 har udgivet en video, der sammenligner den nuværende iPhone 5 og en 3D iPhone prototype med en skærmstørrelse på 5.7 tommer. Se den her
iphone prototype 2013
Er dette Apples nye iPhone? - foto: T3

Der har tit gået rygter om, at Apple skulle arbejde på en iPhone med en skærmstørrelse på 5.7 eller 6 tommer. Sidst Apple ændrede skærmen på deres populære iPhone var i 2012, da de lancerede iPhone 5 med 4 tommer.

Der er tit dukket lækkede billeder af, hvad kunne være en iPhone med en større skærmstørrelse, mens man denne gang har lavet en 3D prototype af en iPhone på 5.7 tommer.

Hjemmesiden T3 har nu udgivet en video, hvor en iPhone prototype i 3D bliver vist og demonstreret. iPhonens skærmstørrelse er på hele 5.7 tommer og sammenlignes med Apples nuværende iPhone 5. Du kan se videoen nedenfor.