Facebook indfører #hashtags

Facebook har i dag indført hashtags. Dette vil gøre det nemmere for brugerne at søge efter specifikke diskussioner eller emner
facebook hashtags
foto: Smartbite.dk

#Hashtags er meget kendt på Twitter, Instagram og andre sociale netværker, som gør det lettere for brugerne at finde indhold, ved at tilføje et # hashtag foran et ord. Brugerne vil nu have muligheden for at klikke på et hashtag og herefter bliver videresendt til en liste over diskussioner, omkring det bestemte emne eller ord.

Hvordan virker hashtags?
Har du fx taget billeder af din ferie i Spanien, kan du hashtage din album eller enkelte billeder ved at tilføje ord som, #spanien #ferie #sommer2013. Dette gør det muligt for brugerne at finde dine billeder. Derfor skal du også passe hvad du hashtager.

Vi hos Smartbite bruger allerede hashtags, som du også kan se, hvis du besøger vores Facebook, Twitter eller Google Plus side. Du kan også oprette hashtags for Smartbite.dk ved at hashtage ord som, #smartbite eller #gadgets i din Facebook profil. Kan du lide en af vores artikler, kan du anbefale dette og tilføje et par hashtags, som #smartbite #gadgets #smartphone osv.

Facebook har allerede i dag indført den nye funktion til de danske brugere, så du kan allerede nu begynde at bruge hashtags. Du kan søge efter et emne ved at tilføje et # hashtag i Facebook søgefeltet og herefter skrive det ord du gerne vil finde.

#HvadSynesDuOmHashtags?