iOS 7: Har Apple stjålet designet fra Microsoft?

Designmæssig ligner iOS 7 utrolig meget Windows Phone 8. Har Apple mon stjålet designet fra Microsoft?
ios 7 vs windows phone 8
Windows Phone 8 vs iOS 7 - foto: YouTube

Apple har tit fået kritik for ikke at prøve noget nyt eller lancere noget anderledes. Dette har selskabet gjort om på, ved at præsentere et helt nyt design til deres styresystem, nemlig iOS 7. Det nye styresystem har indtil videre fået positive anmeldelser for dens nye design, men hvor har Apple fået inspirationen fra? Måske fra Microsofts Windows Phone 8?

En ny YouTube video sammenligner Apples nyeste styresystem, iOS 7, og Microsofts Windows Phone 8 og her bliver der vist hvor meget iOS 7 ligner Windows Phone 8. Nedenfor kan du se videoen, hvor de to styresystemer bliver sammenlignet.

Har Apple, efter din mening, stjålet designet fra Microsoft?