Samsung lancerer Galaxy Ace 3

Samsung kunne i dag tilføje en ny smartphone til deres Galaxy serie - Galaxy Ace 3. Se specifikationerne her
galaxy ace 3
Samsung Galaxy Ace 3 - foto: Samsung

Galaxy Ace 3 er netop blevet præsenteret af Samsung, der kommer i tre versioner, en med dobbelt sim, en uden dobbelt sim og en i 4G LTE. Galaxy Ace 3 omfatter en 4 tommer TFT skærm 480x800 pixels, 5 megapixel bag kamera med LED blitz, 1GHz dual-core processor, 1GB RAM og 4GB intern hukommelse med plads til microSD op til 32GB.

Andre specifikationer:

  • Understøtter: WiFi og Bluetooth 4.0
  • Batteri: 1500 mAh
  • Dimensioner: 121.2 x 62.7 x 9.8 mm
  • Styresystem: Android 4.2.2

Udover disse specifikationer, tilbyder Galaxy Ace 3 også nogle funktioner vi kender fra Galaxy S4. S Translate, S Travel, Smart Stay, S Voice og Easy Mode vil også være til at finde på den nye smartphone. Pris og tilgængelighed er endnu ikke annonceret.

På kun 10 dage har Samsung lanceret fire nye enheder. Galaxy Ace 3 er Samsungs fjerde lancering i denne måned. Sidste uge lancerede Samsung to nye tablets, Galaxy Tab 3 - 8 tommer og 10.1 tommer, samt en ny smartphone, Galaxy S4 Active.