Tim Cook: iOS 7 afsløres til juni

Apples chef, Tim Cook, har under et interview bekræftet deres nyeste styresystem, iOS 7, som vil blive afsløret på Apples årlige begivenhed WWDC i juni måned
ios 6 dansk
iOS 6 - foto: Smartbite.dk

I et interview med AllthingsD, afslørede Tim Cook, at selskabets designer, Jonathan Ive, faktisk arbejder på et nyere styresystem til iPhone, iPod og iPad, som vil blive afsløret på Apples årlige begivenhed WWDC i juni måned. Tidligere rygter har beskrevet, at den næste iOS vil være fladere og mere abstrakt end den nuværende iOS 6, men dette har Tim Cook ikke bekræftet.

I oktober sidste år, erstattede Apples industriel designer, Jonathan Ive, Scoot Forstall, tidligere iOS chef, og tog dermed ansvaret for iOS styresystem. Ifølge Tim Cook, indså Apple, at Jonathan Ive i mange år har sat sit præg på oplevelsen og designet på Apples enheder og dermed er den rette person til jobbet.

Med det nye styresystem, iOS 7, får Apples enheder endelig et nyt design, efter at have haft det samme udseende siden 2007. Mens Googles styresystem, Android, i det sidste par år har ændret design utalligt gange, har Apples iOS kørt på det samme design hvert år, dog med små ændringer.

kilde: All Things Digital