Microsoft Surface Pro lanceres om to uger

Om små to uger ankommer Microsofts tablet, Surface Pro, i de danske butikker. Se specifikationerne og priserne her
surface pro
Microsoft Surface Pro - foto: Microsoft

Den 30 maj kan brugerne endelig få den fulde Surface oplevelse, når Microsoft lancerer, Surface Pro i de danske butikker. Indtil videre har danskerne haft muligheden for at købe Surface RT, som ikke har de samme oplevelser, som Surface Pro tilbyder. Microsoft bekræfter lanceringen via en pressemeddelelse.

- Danskerne har taget godt imod Surface RT, der er et godt alternativ til den ultra-mobile bruger, som ønsker en let tablet med en batterikapacitet, der holder til en hel dag på farten – og til brugeren, som har behov for de basale funktioner fra en traditionel pc, siger Martin Thorning Hansen, der er divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

Surface Pro, som er en mellemting mellem bærbar og tablet, omfatter Windows 8 med en skærmstørrelse på 10.6 tommer HD, samt Intel Core i5-processor, 4GB RAM og to kamera der optager i 720p. Den vejer 903 gram og er 13.5 mm tyk. Surface Pro vil være tilgængelig i de danske butikker landet over, til en pris på 6.799 kroner til 64GB versionen, mens 128GB vil koste 7.499 kroner.