Google runder 48 milliarder hentede apps

Til Googles årlige begivenhed, Google I/O 2013, kunne selskabet afsløre, at Google Play havde rundet 48 milliarder downloadede apps
google play 48 milliarder apps
foto: Google I/O 2013

Tilbage i oktober 2008, lancerede Google deres egen app butik, Google Play. Siden da har selskabet rundet 48 milliarder hentede apps. Dermed er Google tæt på at indhente Apple, som forleden havde rundet 50 milliarder downloadede apps.

Læs også: Apple runder 50 milliarder hentede apps

Alene sidste måned blev der downloadet 2.8 milliarder apps, hvilket betyder at hver bruger nu downloader 2.5 gange så mange apps, end sidste år.

Dette kunne Google aldrig have klaret, hvis ikke de havde 900 millioner aktiverede Android-enheder. Selskabet afslørede nemlig til begivenheden, at de siden deres lancering af Android, tilbage i september 2008, havde rundet 900 millioner aktive Android enheder. Sidste år var tallet på 400 millioner aktive Android-enheder, hvilket betyder at Google på kun et år, har mere end fordoblet antallet af aktive Android-enheder.