Google annoncerer ny Google Plus og ny Google Maps

Google Plus er blevet redesignet og fået et helt nyt design, mens Google Maps har fået en række nye funktioner
google maps 2013
Google Maps - foto: TheVerge

Google Plus
Googles sociale netværk har fået et helt nyt design, der skal forsøge at genoplive interessen for det svigtende netværk. Deres nye design minder meget om Facebooks, men tillader brugerne at gå dybere ind i de forskellige indlæg. Dette styres med hjælp af tags. Brugerne kan via hashtagget, finde flere oplysninger om indlægget.

Det nye system vil også hjælpe dig med at hashtage dine billeder. Til deres præsentation, viste Google hvordan det nu er blevet nemmere at hashtage billeder. Oploader du fx et billede af Eiffeltårnet, vil Googles systemer genkendte dette og hashtage ordet "Eiffeltårn".

Google Maps
Google afslørede en række nye funktioner til sin Maps tjeneste. Selskabet har i de sidste par år indsamlet en enorm mængde data fra en række forskellige kilder, herunder dens Street View. Dette vil give brugerne flere detaljer vedrørende de enkelte byer rundt omkring i verden.

Googles korttjeneste vil efter sigende få et helt nyt design, der vil give brugerne en hel ny oplevelse. Du kan fx zoome ind i bygninger og se de forskellige lokaler og indretninger. Eller også kan du zoome ud og se hele Jorden og vores solsystem. En visning af Jorden om natten er også inkluderet. Googles nye version af Maps vil snart blive tilgængelig i Google Play.

Google meddelte også en ny app, der vil bringe live-dækning af trafikulykker og advarsler i USA. Tjenesten vil være tilgængelig i USA til sommer, mens vi i Danmark må vente.

Google Glass & Android 5.0
Google har endnu ikke afsløret noget om deres Google Glass eller om en nyere version af deres styresystem Android, men mon ikke Google fortæller mere om det i de kommende dage under begivenheden. Vi venter spændt.