Viber nu også til PC og Mac

Viber Media har udvidet deres tjeneste til PC og Mac, så du kan ringe og sende sms til dine venner via din computere
viber dansk
Viber til PC og Mac - foto: Viber

Viber Media lancerer deres største opdatering siden 2010 og giver brugerne muligheden for, at installere sin tjeneste på deres computere. Med den udvidet tjeneste kan du ringe gratis til din venners smartphone og snakke med dem direkte via webcam. Du kan også sende dem sms'er via Viber til deres smartphone, uden at det kommer til at koste dig noget.

iOS og Android appen vil også snart se en større opdatering. I den nye opdatering vil brugerne bl.a. få muligheden for at kontrollere deres online status, sende videobeskeder, og et nyt design skulle angivelig også være på vej.

Den nye skrivebord tjenste, bringer også muligheden for at starte et opkald fra din computere og herefter flytte samtalen videre til din smartphone, uden at skulle afslutte opkaldet.

Se videoen til Vibers nye skrivebord tjeneste.

Du kan hente Vibers skrivebord tjeneste her.

For nylig meddelte Viber Media, at have ramt 200 millioner brugere.