Millioner af brugere forlader Facebook hver måned

Ifølge en ny rapport, forlader millioner af brugere hver måned det sociale netværk, Facebook
facebook
foto: Facebook

Mens Mark Zuckenberg og Facebook arbejder på at lancere Facebook Home til iPhone og Windows Phone, forlader millioner af brugere det sociale netværk. En ny undersøgelse har vist, at brugerne flygter fra Facebook, og dette skulle Facebook angivelig også være klar over. Ifølge kilder, er Facebook Home designet til at holde de eksisterende brugere interesseret og ikke til at lokke nye brugere.

Rapporten afslører, at omkring 9 millioner brugere alene fra USA, har forladt Facebook i de sidste par måneder, efterfulgt af yderligere 2 millioner i Storbritannien. Det ser ud til at brugerne ikke længere gider eller er trætte af Facebook og derfor søger andre steder som, Google Plus, Twitter etc.

Flere Facebook brugere har tit klaget over Facebooks support, som ifølge dem, er utrolig ringe og aldrig hjulpet dem videre. Brugerne har tit oplevet problemer med deres profil og selvom de har kontakte Facebook via mail, har de tit ikke fået svar tilbage.

Ifølge kilder arbejder Mark Zuckenberg og Facebook på, at stoppe netværkets faldende antal brugere. Facebook har i dag omkring 1.06 milliarder brugere, 219 milliarder oploadede billeder og 1.13 billioner synes godt om-tilkendegivelser.

Hvad er Jeres oplevelse med Facebook?

kilde: Dailymail