To af Apples kommende iPhones blev udviklet af Steve Jobs

Designet til den kommende iPhone skulle angivelig blevet udviklet af Apple skaberen Steve Jobs
Steve Jobs
Steve Jobs - foto: Apple

To af Apples kommende iPhones er, ifølge en af Apples medarbejder, allerede blevet designet og det har de været før Tim Cook overtog roret i virksomheden. Angivelig skulle Steve Jobs have designet de to iPhones, som vi måske får at se til sommer.

Apples medarbejder, Michael Foulkes, har ved et uheld fortalt Apples bevogtede forretningshemmeligheder og dermed afsløret nogle af Apples fremtidige planer til deres kommende iPhones.

Ifølge Michael Foulkes, skulle Apple angivelig have implementeret en ny teknologi på den næste iPhone, der vil deaktivere iPhonen, hvis den blev stjålet. På den måde kan tyven ikke længere bruge smartphonen og ens private oplysninger vil ikke længere blive tilgængelig for tyven. Det ville have været smartere, hvis den kunne blive deaktiveret og så sende et signal til ejeren af smartphonen, for at fortælle hvor den befandt sig.

Mange Apple fans ville blive utrolig glade for den næste iPhone, da det er en smartphone, der er udviklet og designet af selve Apple skaberen, Steve Jobs.

kilde: Mashable

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Apple