Hvem designer de flotteste smartphones?

Hvem har det bedste design? Er det iPhone 5 eller Galaxy S4, eller måske Sony Xperia Z?
smartphones 2013
Hvem har det bedste design? - foto: Smartbite.dk

Nu til dags kan det være utrolig svært, at vælge en smartphone, da de fleste er udstyret med samme funktioner og muligheder. Om vi vælger en iPhone 5 eller en Nokia Lumia 920, så kan de stort set det samme. De kan begge ringe, sende sms'er, surfe på nettet, spille musik eller tage et billed. Men hvad er det der gør, at vi vælger den ene smartphone, fremfor den anden.

Svaret på dette er, prisen og designet. Selvfølgelig kigger vi på hvor mange megapixels kameraet har eller også hvor skarpt billederne vises på skærmen, men når det kommer til at vælge en smartphone, så betyder prisen og designet utrolig meget.

Faktisk så overgår designet prisen, fordi vi gerne vil have en lækker smartphone i vores hænder. Men hvilken smartphone har det bedste design?

Sonys Xperia Z har en kombination af holdbarhed og smukt design. Ikke nok med, at den er 7.9 mm tyk og fantastisk at se på og røre ved, men så er den også vandtæt og støvafvisende.

Designet på HTC One er slankt og stilrent. Den er designet i aluminium med Gorilla Glas 2, som sikrer at skærmen er modstandsdygtig overfor ridser.

Apples iPhone 5 har fået et helt nyt design, som både er 18% tyndere og 20% lettere end sin forgænger, iPhone 4S. iPhone 5 er designet i aluminium og det føles utrolig godt, at holde en i hånden.

Samsung bruger plastik på deres smartphones. Men selvom de gøre dette, så ser Galaxy S4 utrolig flot ud. Med sin kurvene former føles det virkelig godt at have en Galaxy S4 i hænderne.

Nokia er den eneste mobilproducent, der designer smartphones med forskellige farver. Deres smartphones er designet i plastik og er meget behagelig at se på og røre ved.

Hvem synes I, designer verdens flotteste smartphone? Giv jeres mening i kommentarboksen.