iTunes U når over en milliard overførsler

Apple kunne i dag meddele, at iTunes U havde nået en milliard overførsler
itunes u
iTunes U - foto: Apple

Apple meddelte i dag, at iTunes U har nået en milliard overførsler. iTunes U indeholder verdens største online katalog med gratis uddannelsesindhold fra de bedste skoler og kendte biblioteker, museer og organisationer, og hjælper undervisere med at oprette kurser, inklusive forelæsninger, opgaver, bøger, prøver m.m. til iOS-brugere i hele verden.

- Det er inspirerende at se, hvad undervisere og studerende af alle typer foretager sig med iTunes U, sagde Eddy Cue, senior vicepræsident for internet software og service hos Apple.

Over 60 procent af overførslerne i iTunes U stammer fra områder uden for USA.

- Med det utrolige indhold, der tilbydes i iTunes U, kan studerende lære som aldrig før – der er nu iTunes U-kurser, som har mere end 250.000 tilmeldte studerende, og det er et fænomenalt skift i den måde, vi underviser og lærer på, tilføjer Eddy Cue.

Disse kurser og andet uddannelsesindhold findes på iTunes U i 155 lande.

Der findes i dag 75.000 uddannelses apps på App Store.