Nokia vil sælge mobiltelefoner for 100 kroner

Mobilproducenten Nokia vil i fremtiden producere og sælge billig mobiltelefoner
nokia 105
Nokia 105 - foto: Nokia

Den kriseramte mobilproducent, Nokia, har i de sidste par år, haft en utrolig svær periode, da man ikke har kunne følge med konkurrenterne, som Samsung, Apple og Sony. Nokias salg af mobiltelefoner er styrtdykket med over 50% fra 2011 til 2012.

Men nu vil Nokia prøve noget nyt, ved at sælge billig mobiltelefoner, til kun 100 kroner.

Nokia 105, som den vil blive kaldt, vil ikke have integreret kamera, samt touch på skærmen, vil ikke blive til at finde i den nye mobiltelefon. Nokia 105 kan udføre ting, som for eksempel, sende sms, tjekke mails og gå på nettet. Facebook, spil, radio og en lille lommelygte i toppen er også til at finde på Nokia 105.

Ifølge Nokia, vil Nokia 105 have en batterilevetid på 35 dage.

Sidst år havde Nokia et underskud på 17 milliarder kroner.