5 tips til at forlænge din smartphones batteri

Vi har samlet 5 tips til hvordan du kan spare strøm på din smartphone, så batterilevetiden kan forlænges
batteri
foto: Smartbite.dk

Er du også træt af, at oplade din smartphone hver eneste dag? Så har vi 5 tips, der vil hjælpe dig med, at forlænge
din batterilevetid på din smartphone.

1. Slå vibration fra
Vibrationen på din smartphone er en fantastisk funktion, som man kan tage brug af når man er i teatret, til møder eller andre steder. På den måde kan man se sine indgående opkald eller beskeder, uden at nogen siger: "Shh, sluk telefonen". Der findes også smartphone-brugere, det tit har den på vibration, fordi de netop tror, at de på den måde, sparer strøm på telefonen. Men faktisk så bruger man mere strøm på vibrationen end man gøre på ringetonen. Med andre ord, hvis du kan, så undgå at bruge vibrationen på din smartphone.

2. Nedsæt lysstyrken på 50%
Denne tip vil hjælpe din smartphones batterilevetid utrolig meget, da lysstyrken påvirker batteriets levetid drastisk. Lyset på din smartphone tændes hver gang du skriver en sms, læser mails, spiller eller andet. Derfor er det vigtigt, at du nedsætter din lysstyrke på 50%, så batterilevetiden kan forlænges.

3. Deaktivere GPS
Visse apps bruger utrolig meget strøm, og én af dem er GPS'en. Nu til dags har alle smartphones en GPS-enhed, der gør det muligt at sende og modtage signaler fra satellitter, for at kunne bestemme din nøjagtige placering. Google Maps og "check-in" fra Facebook er de mest brugte kort-baserede apps. Så en god idé ville være, at slukke din GPS, når du ikke skal bruge den.

4. Sluk Bluetooth, Wi-Fi, 3G/4G - når du ikke skal bruge det
Batteriet på din smartphone kan drøne hurtigt, når den søger efter Wi-Fi, 3G eller Bluetooth-signalet. Hvis signalet er dårligt, vil den blive ved med at skanne, indtil den har opnået en god forbindelse. Derfor burde du slukke Bluetooth, Wi-Fi eller 3G signalet, når du ikke bruger det.

5. Afslut programmerne på din smartphone
Før du går i seng, kan det være en god idé, at afslutte/slukke dine applikationer på din smartphone, så de ikke kører i baggrunden. På den måde får din smartphone også lidt ro, så den næste morgen kan være klar på en ny og hård dag.

Hvad synes du om disse tips? Skriv din mening i kommentarfeltet.