Microsoft skifter Hotmail til Outlook

Microsoft har i dag officielt lanceret Outlook.com, der skal erstatte Hotmail.com
outlook
Outlook erstatter Hotmail - foto: imacify.com

Hvis du stadig bruger Hotmail, så vil du fra i dag se et helt nyt design, når du besøger hotmail.com. Du vil automatisk blive videresendt til Microsofts Outlook.com, som vil erstatte Hotmail fra i dag. Outlook vil komme med et helt nyt udseende og brugeroplevelse.

Tilbage i juli 2012, lancerede Microsoft en test-version af deres Outlook.com og siden da, har Outlook fået 60 millioner brugere.

Microsoft fortæller, at alle Hotmail brugere vil blive flyttet til Outlook fra i dag. Dette vil ske, uden at brugerne behøver at foretage noget.

Du vil stadig kunne beholde den samme e-mail adresse, samt din kodeord, kontakter og andet, der ligger på din konto. Det samme gælder for dem, der har e-mail adresser, som ender på msn.com eller live.com.