Samsung sælger 100 millioner Galaxy S serier

Samsung har i deres sidste pressemeddelelse fortalt, at deres globale salg af Galaxy S serien har overskredet tallet på 100 millioner enheder
galaxy s series
Samsung Galaxy S serierne - foto: Samsung

For tre år siden begyndte Samsung at sælge deres første Galaxy serie og har siden haft stor succes med deres salg af Galaxy S enheder. Samsung har siden dens lancering af Galaxy S I, haft et globalt salg på 24 millioner enheder.

Et år senere opbyggede Samsung denne succes ved at lancere Galaxy S II i april 2011. Samsung nåede at sælge 40 millioner Galaxy S 2 enheder på verdensplanen.

I maj 2012 afslørede Samsung deres tredje version af Galaxy modellerne, nemlig Samsung Galaxy S III. En smartphone der var designet til mennesker og inspireret af naturen. På kun 100 dage blev der solgt 20 millioner Galaxy S 3 enheder. I dag lyder det globale salg på 40 millioner.

I dag kunne Samsung så afsløre, at deres globale salg af Galaxy S serien har overskredet tallet på 100 millioner enheder.

I de sidste par uger er der gået rygter om, at Samsung er ved at arbejde på en fjerde model af deres Galaxy S serie. Ifølge rygterne, skulle Samsung lancere Galaxy S 4 i maj måned dette år.