Snapchat nu også til Android

Billede chatting er nu tilgængeligt til iOS, Windows Phone og Android
snapchat
Snapchat - foto: Google Play

Snapchat er den hurtigste måde at dele et øjeblik med vennerne på. App'en fungere meget enkelt.

Med denne app kan du sende billeder til dine venner som også har app'en. Du styrer selv, hvor længe dine venner kan se dit billede. Du skal blot indstille timeren (fx. på 2 eller 10 sekunder). Billedet er kun tilgængelig i de antal sekunder du har sat den til.

Nu har du muligheden for at sende sjove eller pinlige billeder af dig selv til dine venner med god samvittighed. Der er mulighed for at skrive en kort besked eller tegne på billedet med forskellige farver.

Men vær på agt, for hvis dine venner er hurtig på knapperne, så kan de nå at tage et screenshot. Snapchat vil dog advare dig hvis der bliver taget et screenshot af dit billede. Så hvis dine venner tager et screenshot, så ved du det i det mindste.

Snapchat's design er super lækker og det er et meget brugervenligt app.


Skærmbilleder af Snapchat - foto: Google Play

Bedømmelse

Smartbites bedømmelse

5.04

Brugernes bedømmelse

Vær den første til at stemme
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Hent appen her

kategorier: 
Quick Front: 
Mobile Front: 
Ugens App: 
Forfremmet til Ugens App